Entonnoir square, Berck-sur-Mer

  • D_Berck_Entonnoir1
  • D_Berck_Entonnoir2
  • D_Berck_Entonnoir3
  • D_Berck_Entonnoir4

The project

The Entonnoir square is a wonderful access to the sea front. The landscape work reminds the old estuary and its meanders, upon which the new square has been buit. The place now harmoniously combines rest areas, playgrounds, parking lots and a large esplanade perfect to host major events like the International Kites Meeting.

Our Zinfandel LED lamp posts (classic and Nano) and Structure lighting poles enjoy an anodized finish, which allows a strengthened protection of aluminum, while enhancing the natural beauty of this noble material.

Berck-Sur-Mer,
France
July 2018© Photo credit:
Hugo Da Costa
Contracting authority : Ville de Berck-Sur-MerLandscape architect : Agence NoyonEngineering : Ingeo

Product(s) used

Aliquam ante. Praesent Aenean at eleifend