Jean Jaurès square, Béziers

  • D_Beziers_Jean-Jaures_1
  • D_Beziers_Jean-Jaures_2
  • D_Beziers_Jean-Jaures_3
  • D_Beziers_Jean-Jaures_4
  • D_Beziers_Jean-Jaures_5

The project

Jean Jaures square in Beziers is part of a major reorganisation of the city. Pedestrians can now enjoy a large bucolic and playful area.
In partnership with the landscape and lighting designers, Technilum has developped different kind of lighting furniture for the ambiant lighting of this project: illuminated columns with floral fretted aluminum patterns as an echo to the lush landscape, and aluminum poles with simple or double head.

Béziers,
France
June 2018© Photo credit:
Technilum – KJ
Contracting authority : Ville de BéziersLighting designer : CobaltLandscape architect : Michel Pena, Pena PaysageEngineering : Ingerop

By continuing to browse this website, you accept the use of cookies to guarantee the best experience.

Find out more